Better Bodies

Afișez toate cele 11 rezultate

Better Bodies
Viziunea noastră este să creăm produse pentru sportivi serioși în mediul de sală și fitness, sportivi care înțeleg că un corp atletic sănătos a trecut prin multe ore de durere, transpirație și lacrimi! Sportivi care cunosc și apreciază senzația de durere pe care trebuie să o depășești pentru a obține rezultate! Sportivi care sunt mândri să trăiască stilul de viață Better Bodies!

ISTORIE
La începutul anilor optzeci, Better Bodies a fost fondat de  Brian Moss, un foarte celebru „fitness guru” din New York. Better Bodies a început ca agenție  a modelelor de fitness și a devenit foarte reușit brand  și bine cunoscut în SUA. Tricourile cu logo-ul Better Bodies au fost făcute ca promovare, iar cererea pentru haine Better Bodies a crescut, imediat  - la cererea consumatorilor a fost făcută o colecție mică!

ASTĂZI
Astăzi, Better Bodies este una dintre marile marci din industria textilă de fitness și fitness din întreaga lume! Swedish Fitness Trading AB este compania din spatele Better Bodies, o companie cu peste 20 de ani de experiență și resurse grozave, care lucrează cu dezvoltare, proiectare, marketing, vânzări și distribuție în mai multe țări.

PRODUSE
Important este  ca produsele noastre  să inspire și să livreze stilul de viață Better Bodies!

Apoi, când această cerință este îndeplinită, un nou produs poate fi lansat. Acest lucru înseamnă că noile produse sunt lansate pe tot parcursul anului și, în plus, avem articole care urmează sezon după sezon doar pentru că nici noi, nici consumatorii noștri nu putem fi fără ele!

„Better lifestyle Bodies - stilul de viață al fitness-ului”