Declarație de accesibilitate a site-ului 4sport.ro

Actualizată: 18 septembrie 2020.

General

4sport.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. 4sport.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, având convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență. Acestea sunt motivele pentru care mai jos este prezentată Declarația de accesibilitate a site-ului 4sport.ro.

Accesibilitatea pe site-ul 4sport.ro

4sport.ro pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate a site-ului UserWay care este alimentat de un server dedicat de accesibilitate. Software-ul permite 4sport.ro să își îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG 2.1).

Activarea meniului pentru Accesibilitate

Meniul de accesibilitate 4sport.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în dreapta, la mijlocul paginii. După ce ați declanșat meniul de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregime.

Declinarea responsabilității

4sport.ro își continuă eforturile de îmbunătățire constantă a accesibilității site-ului și a serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră morală colectivă de a permite o utilizare perfectă, accesibilă și nestingherită și pentru cei dintre noi cu dizabilități.

Într-un efort continuu de a îmbunătăți și remedia continuu problemele de accesibilitate, scanăm în mod regulat 4sport.ro cu Scannerul de accesibilitate al UserWay pentru a identifica și a remedia orice posibilă barieră de accesibilitate de pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face pe deplin accesibile toate paginile și conținutul de pe 4sport.ro, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul negăsirii sau neidentificării celei mai adecvate soluții tehnologice.

Aici, pentru dumneavoastră

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe 4sport.ro sau aveți nevoie de asistență pentru orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor normale de lucru, așa cum se detaliază mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Date de contact

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați asistența pentru cititorii 4sport.ro după cum urmează:

Email: office@4sport.ro